Хүнсний эрүүл ахуй, аюулгүй байдал: (Хүнсний аюулгүй байдал хичээлийн гарын авлага): Эрүүл ахуй, тархвар судлалч, нийгмийн эрүүл мэнд судлалч, эрүүл мэндийн хоол зүйчээр суралцаж буй оюутан, мэргэжилтнүүдэд зориулав /Зохиогч: Н. Туул, Д. Ням-Осор, Э. Эрдэнэчимэг; Хянасан Э. Эрдэнэчимэг.
Material type:
TextLanguage: MON Publisher: Улаанбаатар: Содон зураас хэвлэх үйлдвэр, 2025Description: 280 хуудастайSubject(s): DDC classification: - 21 613.2 Т
| Item type | Current library | Call number | Status | |
|---|---|---|---|---|
| гарын авлага, зөвлөмж | Эрдэм шинжилгээний номын сан | 613.2 Т | Available |
Гарчиг
-- Нэг. Ерөнхий ойлголт -- Хоёр. Биологийн гаралтай хүнс бохирдуулагч -- Гурав. Химийн гаралтай хүнс бохирдуулагч -- Дөрөв. Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлага, эрүүл ахуйн шинжилгээний аргууд -- Тав. Хүнсний эрүүл ахуйн хяналт
монгол (Кирилл)