Хүнсний микробиологи / Ред. О.Бирзана.
Material type:
- 664.001 579 Ц 956
Item type | Current library | Call number | Status | Notes | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Сурах бичиг | Дархан-Уул салбар сургуулийн номын сан | 616.01 Ц-956 | Available | 1901-1 | ||
Сурах бичиг | Дорноговь салбар номын сан Гэрээр олгох | 664.001 579 Ц 956 | Available | dg-mx01000 | ||
Сурах бичиг | Сувилахуйн номын сан Үндсэн фонд | 612 | Available | ATNS-SSUFM002034 | ||
Сурах бичиг | Сувилахуйн номын сан Үндсэн фонд | 612 | Available | ATNS-SSUFM002035 | ||
Сурах бичиг | Сувилахуйн номын сан Үндсэн фонд | 612 | Available | ATNS-SSUFM002036 | ||
Сурах бичиг | Сувилахуйн номын сан Ойрын фонд сувилахуй | 612 | Available | ATNS-SSOFM003371 | ||
Сурах бичиг | Эрдэм шинжилгээний номын сан Үндсэн фонд | 664.001 579 Ц 956 | Available | 2023.05 | 2024.06 | ATNS-M05766 | |
Сурах бичиг | Эрдэм шинжилгээний номын сан Үндсэн фонд | 664.001 579 Ц 956 | Available | 2023.05 | 2024.06 | ATNS-M05767 | |
Сурах бичиг | Эрдэм шинжилгээний номын сан Үндсэн фонд | 664.001 579 Ц 956 | Available | 2023.05 | 2024.06 | ATNS-M05768 |
монгол