Монгол орны хүнсний мөөг: Бүтэц, зүйлийн ойллого, ач холбогдол, боловсруулах, ашиглах арга.

579.6
У-457   
                  Монгол орны хүнсний мөөг: Бүтэц, зүйлийн ойллого, ач холбогдол, боловсруулах, ашиглах арга. / Г.Уранчимэг. Ред. Ч.Санчир. - УБ. : Бемби сан, 2004. - 160 х. - (МУ-ын ШУА: Бхтаникийн хүрээлэн.)


монгол

Эрүүл Мэндийн Шинжлэх Ухааны Төв Номын Сан
ХАЯГ: Анагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль, С.Зоригийн гудамж, Ш/Х-48/111 Улаанбаатар хот 14210, Монгол Улс
УТАС: 11-320623| И-МЭЙЛ: library.support@mnums.edu.mn|ВЕБ: mnums.edu.mn