Байгалийн өгөөжийг хоол хүнсэнд зориулан бэлтгэх боловсруулах арга

362.176
Б 381    Баярсайхан С., Бадамхатан И.
                  Байгалийн өгөөжийг хоол хүнсэнд зориулан бэлтгэх боловсруулах арга / Ред. Ө.Отгонбат, Б.Бямбажав. - УБ.: УХГ., 1986 - 46 х. -


монгол

Эрүүл Мэндийн Шинжлэх Ухааны Төв Номын Сан
ХАЯГ: Анагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль, С.Зоригийн гудамж, Ш/Х-48/111 Улаанбаатар хот 14210, Монгол Улс
УТАС: 11-320623| И-МЭЙЛ: library.support@mnums.edu.mn|ВЕБ: mnums.edu.mn