Талх, чихэр, боов, гоймонгийн түүхий эд, бүтээгдэхүүний лабораторийншинжилгээний аргачлал

363.192 64 023
Б 559    Цэцгээ Д., Болормаа Г.
                  Талх, чихэр, боов, гоймонгийн түүхий эд, бүтээгдэхүүний лабораторийншинжилгээний аргачлал / Ред. Д.Даш-Янжмаа, А.Аривжахсүрэн. - 254 х. -


монгол

Эрүүл Мэндийн Шинжлэх Ухааны Төв Номын Сан
ХАЯГ: Анагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль, С.Зоригийн гудамж, Ш/Х-48/111 Улаанбаатар хот 14210, Монгол Улс
УТАС: 11-320623| И-МЭЙЛ: library.support@mnums.edu.mn|ВЕБ: mnums.edu.mn