Түрхлэгтэй хүнсний бүтээгдэхүүний бохирдлын эгзэгтэй үеийг олох: АУ-ны магистрын зэрэг горилж бичсэн нэг сэдэвт бүтээл: E720219 - Микробиологи

664.001 579
А-298    Адъяа Г.
                  Түрхлэгтэй хүнсний бүтээгдэхүүний бохирдлын эгзэгтэй үеийг олох: АУ-ны магистрын зэрэг горилж бичсэн нэг сэдэвт бүтээл: E720219 - Микробиологи / Э/ш-ний удирд. АУ-ны д-р, дэд проф. А.Хишигдорж; Э/ш-ний зөвл. АУ-ны д-р, проф. Г.Жамба; Э/ш-ний шүүмж. АУ-ны д-р Ч.Өлзийбүрэн. - УБ.: Эрхэс, 2004. - 66х. - Номзүй: Х.63-66
(БСШУЯ. ЭМШУИС)


монгол

                 микробиологи, бичил амь судлал, 

Эрүүл Мэндийн Шинжлэх Ухааны Төв Номын Сан
ХАЯГ: Анагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль, С.Зоригийн гудамж, Ш/Х-48/111 Улаанбаатар хот 14210, Монгол Улс
УТАС: 11-320623| И-МЭЙЛ: library.support@mnums.edu.mn|ВЕБ: mnums.edu.mn