Хүнсний эрүүл ахуй

613
   Гомбосүрэн Д.
                  Хүнсний эрүүл ахуй /Д.Гомбосүрэн, Ред. Ж.Шагж - УБ.: АБЯ-ны СБСНРГ, 1987. - 203х. -

                 хүнсний эрүүл ахуй, хоол хүнс, хүнсний бүтээгдхүүн, 

Эрүүл Мэндийн Шинжлэх Ухааны Төв Номын Сан
ХАЯГ: Анагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль, С.Зоригийн гудамж, Ш/Х-48/111 Улаанбаатар хот 14210, Монгол Улс
УТАС: 11-320623| И-МЭЙЛ: library.support@mnums.edu.mn|ВЕБ: mnums.edu.mn