Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets
Image from OpenLibrary

Fermentation and food safety / editors, Martin R. Adams, M.J. Robert Nout.

Contributor(s): Material type: TextPublication details: Gaithersburg, Md. : Aspen Publishers, 2001.Description: xi, 290 p. : ill. ; 26 cmISBN:
  • 0834218437
Subject(s): DDC classification:
  • 660/.28448 21
LOC classification:
  • TP371.44 .F47 2001
Online resources:
List(s) this item appears in: хоол, хүнс судлал-ном | шим тэжээл судлал
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status
Цахим ном Эрдэм шинжилгээний номын сан Цахим уншлагын танхим 660/.28448 Available

Includes bibliographical references and index.

Эрүүл Мэндийн Шинжлэх Ухааны Төв Номын Сан
ХАЯГ: Анагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль, С.Зоригийн гудамж, Ш/Х-48/111 Улаанбаатар хот 14210, Монгол Улс
УТАС: 11-320623| И-МЭЙЛ: library.support@mnums.edu.mn|ВЕБ: mnums.edu.mn