MNUMS Logo

Library of MNUMS

Image from Google Jackets
Image from OpenLibrary

Хүнсний эрүүл ахуй, аюулгүй байдал: (Хүнсний аюулгүй байдал хичээлийн гарын авлага): Эрүүл ахуй, тархвар судлалч, нийгмийн эрүүл мэнд судлалч, эрүүл мэндийн хоол зүйчээр суралцаж буй оюутан, мэргэжилтнүүдэд зориулав /Зохиогч: Н. Туул, Д. Ням-Осор, Э. Эрдэнэчимэг; Хянасан Э. Эрдэнэчимэг.

By: Contributor(s): Material type: TextLanguage: MON Publisher: Улаанбаатар: Содон зураас хэвлэх үйлдвэр, 2025Description: 280 хуудастайSubject(s): DDC classification:
  • 21 613.2 Т
Contents:
Гарчиг
-- Нэг. Ерөнхий ойлголт -- Хоёр. Биологийн гаралтай хүнс бохирдуулагч -- Гурав. Химийн гаралтай хүнс бохирдуулагч -- Дөрөв. Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлага, эрүүл ахуйн шинжилгээний аргууд -- Тав. Хүнсний эрүүл ахуйн хяналт
List(s) this item appears in: 2026 онд бүрдүүлсэн ном | ашуүис-анагаах ухааны ном (2020 оноос хойш)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status
гарын авлага, зөвлөмж Эрдэм шинжилгээний номын сан 613.2 Т Available

Гарчиг

-- Нэг. Ерөнхий ойлголт -- Хоёр. Биологийн гаралтай хүнс бохирдуулагч -- Гурав. Химийн гаралтай хүнс бохирдуулагч -- Дөрөв. Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлага, эрүүл ахуйн шинжилгээний аргууд -- Тав. Хүнсний эрүүл ахуйн хяналт

монгол (Кирилл)