613.2
Т
Туул Н.
Хүнсний эрүүл ахуй, аюулгүй байдал: (Хүнсний аюулгүй байдал хичээлийн гарын авлага): Эрүүл ахуй, тархвар судлалч, нийгмийн эрүүл мэнд судлалч, эрүүл мэндийн хоол зүйчээр суралцаж буй оюутан, мэргэжилтнүүдэд зориулав
/Зохиогч: Н. Туул, Д. Ням-Осор, Э. Эрдэнэчимэг; Хянасан Э. Эрдэнэчимэг.
- 280 хуудастай -
Гарчиг -- Нэг. Ерөнхий ойлголт -- Хоёр. Биологийн гаралтай хүнс бохирдуулагч -- Гурав. Химийн гаралтай хүнс бохирдуулагч -- Дөрөв. Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлага, эрүүл ахуйн шинжилгээний аргууд -- Тав. Хүнсний эрүүл ахуйн хяналт
монгол (Кирилл)
хүнсний эрүүл ахуй, шим тэжээл судлал, хүнсний нэмэлт , хоолны хордлого, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт, хүнс бохирдуулагч, хоол үйлдвэрлэл, сав баглаа боодол, өнгө оруулагч, өтгөрүүлэгч, консервант, амт оруулагч, хүнсний тосны чанар, хоносон хоол, ундны ус,