TY - BOOK AU - Туул Н. AU - Ням-Осор Д. AU - Эрдэнэчимэг, Э. ED - Анагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль TI - Хүнсний эрүүл ахуй, аюулгүй байдал: : (Хүнсний аюулгүй байдал хичээлийн гарын авлага): Эрүүл ахуй, тархвар судлалч, нийгмийн эрүүл мэнд судлалч, эрүүл мэндийн хоол зүйчээр суралцаж буй оюутан, мэргэжилтнүүдэд зориулав U1 - 613.2 21 PY - 2025/// CY - Улаанбаатар PB - Содон зураас хэвлэх үйлдвэр KW - хүнсний эрүүл ахуй KW - шим тэжээл судлал KW - хүнсний нэмэлт KW - хоолны хордлого KW - хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт KW - хүнс бохирдуулагч KW - хоол үйлдвэрлэл KW - сав баглаа боодол KW - өнгө оруулагч KW - өтгөрүүлэгч KW - консервант KW - амт оруулагч KW - хүнсний тосны чанар KW - хоносон хоол KW - ундны ус N1 - Гарчиг; -- Нэг. Ерөнхий ойлголт; -- Хоёр. Биологийн гаралтай хүнс бохирдуулагч; -- Гурав. Химийн гаралтай хүнс бохирдуулагч; -- Дөрөв. Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлага, эрүүл ахуйн шинжилгээний аргууд; -- Тав. Хүнсний эрүүл ахуйн хяналт ER -