000 | 00823nam a22002057a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | OSt | ||
005 | 20221221144121.0 | ||
008 | 221221b mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
040 | _aАнагаах ухааны төв номын сан | ||
082 |
_a363.192 64 023 _bБ 559 |
||
100 |
_aЦэцгээ Д., Болормаа Г. _959562 |
||
245 |
_aТалх, чихэр, боов, гоймонгийн түүхий эд, бүтээгдэхүүний лабораторийншинжилгээний аргачлал _c / Ред. Д.Даш-Янжмаа, А.Аривжахсүрэн. |
||
264 |
_aУБ., _c2006 |
||
300 | _a254 х. | ||
546 | _aмонгол | ||
700 |
_aБолормаа Г. _959563 |
||
700 |
_aДаш-Янжмаа Д. _959564 |
||
700 |
_aАривжихсүрэн А. _959565 |
||
942 |
_2ddc _cHBOOK |
||
999 |
_c29525 _d29525 |