000 01187nam a22002897a 4500
003 OSt
005 20230822135146.0
008 230822b mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 _a978-99962-2-177-4
040 _aАнагаах ухааны төв номын сан
082 _221
_a636.0845
_bР 96
100 _aРэгдэл Д.,
_940569
245 _aБэлчээрийн монгол малын мах
_c/Ред. Л.Лхагва, Т.Ган-Эрдэнэ.
260 _aУБ.:
_bСоёмбо принтинг,
_c2012.
264 _aУБ.:
_bСоёмбо принтинг,
_c2012.
300 _a296х.
546 _aмонгол
650 _aмонгол малын мах
_963326
650 _aмахны химийн бүрдэл
_963327
650 _aмонголын мал аж ахуй
_963328
650 _aмахны биохимийн үндсэн үзүүлэлт
_963329
650 _aмонгол малын махны тосны хүчил
_963330
650 _aтаван хошуу малын махны технологийн шинж чанар
_963331
700 _aЛхагва Л.
700 _aГан-Эрдэнэ Т.
_949245
942 _2ddc
_cBK
999 _c32048
_d32048