000 | 01187nam a22002897a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | OSt | ||
005 | 20230822135146.0 | ||
008 | 230822b mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
020 | _a978-99962-2-177-4 | ||
040 | _aАнагаах ухааны төв номын сан | ||
082 |
_221 _a636.0845 _bР 96 |
||
100 |
_aРэгдэл Д., _940569 |
||
245 |
_aБэлчээрийн монгол малын мах _c/Ред. Л.Лхагва, Т.Ган-Эрдэнэ. |
||
260 |
_aУБ.: _bСоёмбо принтинг, _c2012. |
||
264 |
_aУБ.: _bСоёмбо принтинг, _c2012. |
||
300 | _a296х. | ||
546 | _aмонгол | ||
650 |
_aмонгол малын мах _963326 |
||
650 |
_aмахны химийн бүрдэл _963327 |
||
650 |
_aмонголын мал аж ахуй _963328 |
||
650 |
_aмахны биохимийн үндсэн үзүүлэлт _963329 |
||
650 |
_aмонгол малын махны тосны хүчил _963330 |
||
650 |
_aтаван хошуу малын махны технологийн шинж чанар _963331 |
||
700 | _aЛхагва Л. | ||
700 |
_aГан-Эрдэнэ Т. _949245 |
||
942 |
_2ddc _cBK |
||
999 |
_c32048 _d32048 |