000 02211nam a22002777a 4500
003 OSt
005 20251022055639.0
008 251022b mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 _a978-9919-0-4093-2
_q(зөөлөн хавтастай)
040 _aАнагаах ухааны төв номын сан
_bmon
_erda
082 _221
_a664.02
_bХ-83
245 _aХүнсний хими II : Хүнсний аюулгүй байдлын хими :
_bШУТИС байгуулагдсаны 65 жилийн ойд зориулав
_c/Зохиогч: Ш. Жадамбаа, Ч. Ишханд, Д. Соёл; Хянан тохиолдуулсан: Бадрахын Дэнсмаа.
264 _aУлаанбаатар,
_bАлмаз пресс,
_c2024.
300 _a318 хуудастай.
505 _tХоол хүнс, биохими судлал хоорондын ялгаа -- Хүнс тэжээлийн болон бүтээгдэхүүний үнэт чанар -- Өөх тос (липид), уураг исэлдэх механизм, эдгээрт нөлөөлөх хүчин зүйлийн тухай ерөнхий ойлголт -- Технологийн боловсруулалтын явцад хүнсний бүтээгдэхүүний үндсэн бүрэлдэхүүнд гарах химийн өөрчлөлт-- Хүнсийг хадгалахад гардаг хими, биохимийн процесс -- липидийн хэт исэлдэлт
546 _aмонгол
_bкирилл
650 4 _xхүнсний хими
_916495
650 4 _xхүнсний эрүүл ахуй
650 4 _xхүнсний аюулгүй байдал
_963449
700 _aЖадамбаа, Ш.
_eзохиогч
_966710
700 _aИшханд, Ч.
_eзохиогч
_966711
700 _aСоёл, Д.
_eзохиогч
_966712
700 _aДэнсмаа, Бадрахын
_eхянан тохиолдуулсан
_966713
710 _aХөдөлмөрийн Гавъяаны Улаан Тугийн Одонт Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль
_bҮйлдвэрлэлийн Технологийн Сургууль
_966714
942 _2ddc
_cBK
999 _c35184
_d35184