| 000 | 02211nam a22002777a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 003 | OSt | ||
| 005 | 20251022055639.0 | ||
| 008 | 251022b mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
| 020 |
_a978-9919-0-4093-2 _q(зөөлөн хавтастай) |
||
| 040 |
_aАнагаах ухааны төв номын сан _bmon _erda |
||
| 082 |
_221 _a664.02 _bХ-83 |
||
| 245 |
_aХүнсний хими II : Хүнсний аюулгүй байдлын хими : _bШУТИС байгуулагдсаны 65 жилийн ойд зориулав _c/Зохиогч: Ш. Жадамбаа, Ч. Ишханд, Д. Соёл; Хянан тохиолдуулсан: Бадрахын Дэнсмаа. |
||
| 264 |
_aУлаанбаатар, _bАлмаз пресс, _c2024. |
||
| 300 | _a318 хуудастай. | ||
| 505 | _tХоол хүнс, биохими судлал хоорондын ялгаа -- Хүнс тэжээлийн болон бүтээгдэхүүний үнэт чанар -- Өөх тос (липид), уураг исэлдэх механизм, эдгээрт нөлөөлөх хүчин зүйлийн тухай ерөнхий ойлголт -- Технологийн боловсруулалтын явцад хүнсний бүтээгдэхүүний үндсэн бүрэлдэхүүнд гарах химийн өөрчлөлт-- Хүнсийг хадгалахад гардаг хими, биохимийн процесс -- липидийн хэт исэлдэлт | ||
| 546 |
_aмонгол _bкирилл |
||
| 650 | 4 |
_xхүнсний хими _916495 |
|
| 650 | 4 | _xхүнсний эрүүл ахуй | |
| 650 | 4 |
_xхүнсний аюулгүй байдал _963449 |
|
| 700 |
_aЖадамбаа, Ш. _eзохиогч _966710 |
||
| 700 |
_aИшханд, Ч. _eзохиогч _966711 |
||
| 700 |
_aСоёл, Д. _eзохиогч _966712 |
||
| 700 |
_aДэнсмаа, Бадрахын _eхянан тохиолдуулсан _966713 |
||
| 710 |
_aХөдөлмөрийн Гавъяаны Улаан Тугийн Одонт Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль _bҮйлдвэрлэлийн Технологийн Сургууль _966714 |
||
| 942 |
_2ddc _cBK |
||
| 999 |
_c35184 _d35184 |
||