000 02542nam a22003617a 4500
003 OSt
005 20251031042027.0
008 251023b mp ||||| |||| 00| 0 mon d
040 _aАнагаах ухааны төв номын сан
_bmon
_erda
043 _aMON
072 _aD091301
082 _221
_a610.73
_bН 294
100 0 _aНарангэрэл, Лхамдоржийн
_eСудлаач
_966570
245 1 0 _aСувилахуйн оюутны хоолны талаарх хандлага болон давтамжийг тодорхойлох нь:
_bБакалаврын зэрэг горилсон нэг сэдэвт бүтээл: 091301 - Сувилахуйн ухаан /
_cСудлаач: Нарангэрэл, Лхамдоржийн, Батням, Тунгалагтамирын; Дипломын ажлын удирдагч: СУ-ны магистр Н. Цэцгээ; Дипломын ажлын шүүмжлэгч: БСУ-ны доктор Г. Ганхуяг.
264 1 _aУлаанбаатар:
_b[Хэвлэлийн газар тодорхойгүй]
_cc2025.
300 _a37 хуудастай:
_bзурагтай, график, хүснэгттэй
_cc 30 см
336 _2rdacontent
_atext
_btxt
502 _aДипломын ажил
_bБакалавр
_cАнагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль
_d2025
504 _aНом зүйтэй (Хуудас 36-37)
505 0 _tУдиртгал -- Хэвлэлийн тойм -- Судалгааны хэрэглэгдэхүүн ба арга зүй -- Судалгааны ажлын үр дүн -- Судалгааны ажлын хэлцэмж -- Судалгааны ажлын дүгнэлт -- Номзүй -- Хавсралт
546 _aМонгол
_b(Кирилл)
650 4 _xхооллолт
_966572
650 4 _xшим тэжээл
_966574
650 4 _xилчлэг
_966680
650 4 _xэрдэс бодис
_915982
700 0 _aБатням, Тунгалагтамирын
_eсудлаач
_966732
700 0 _aЦэцгээ, Н.
_eудирдагч
_966733
700 0 _aГанхуяг, Г.
_eшүүмжлэгч
_966630
710 2 _aАнагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль
_eЭрхэлсэн байгууллага
_935462
856 _zЦАХИМ ХУВИЛБАР УНШИХ
_uhttps://forms.gle/GBQMqyiLBXRj5suw6
856 _zТОВЧ ХУРААНГУЙ ҮЗЭХ
_uhttps://online.fliphtml5.com/lluzx/tacr/
942 _2ddc
_cBT
999 _c35208
_d35208