| 000 | 02542nam a22003617a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 003 | OSt | ||
| 005 | 20251031042027.0 | ||
| 008 | 251023b mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
| 040 | 
_aАнагаах ухааны төв номын сан _bmon _erda  | 
||
| 043 | _aMON | ||
| 072 | _aD091301 | ||
| 082 | 
_221 _a610.73 _bН 294  | 
||
| 100 | 0 | 
_aНарангэрэл, Лхамдоржийн  _eСудлаач _966570  | 
|
| 245 | 1 | 0 | 
_aСувилахуйн оюутны хоолны талаарх хандлага болон давтамжийг тодорхойлох нь:     _bБакалаврын зэрэг горилсон нэг сэдэвт бүтээл: 091301 - Сувилахуйн ухаан / _cСудлаач: Нарангэрэл, Лхамдоржийн, Батням, Тунгалагтамирын; Дипломын ажлын удирдагч: СУ-ны магистр Н. Цэцгээ; Дипломын ажлын шүүмжлэгч: БСУ-ны доктор Г. Ганхуяг.  | 
| 264 | 1 | 
_aУлаанбаатар:  _b[Хэвлэлийн газар тодорхойгүй] _cc2025.  | 
|
| 300 | 
_a37 хуудастай:  _bзурагтай, график, хүснэгттэй _cc 30 см  | 
||
| 336 | 
_2rdacontent _atext _btxt  | 
||
| 502 | 
_aДипломын ажил _bБакалавр _cАнагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль _d2025  | 
||
| 504 | _aНом зүйтэй (Хуудас 36-37) | ||
| 505 | 0 | _tУдиртгал -- Хэвлэлийн тойм -- Судалгааны хэрэглэгдэхүүн ба арга зүй -- Судалгааны ажлын үр дүн -- Судалгааны ажлын хэлцэмж -- Судалгааны ажлын дүгнэлт -- Номзүй -- Хавсралт | |
| 546 | 
_aМонгол _b(Кирилл)  | 
||
| 650 | 4 | 
_xхооллолт _966572  | 
|
| 650 | 4 | 
_xшим тэжээл _966574  | 
|
| 650 | 4 | 
_xилчлэг _966680  | 
|
| 650 | 4 | 
_xэрдэс бодис _915982  | 
|
| 700 | 0 | 
_aБатням, Тунгалагтамирын _eсудлаач _966732  | 
|
| 700 | 0 | 
_aЦэцгээ, Н. _eудирдагч _966733  | 
|
| 700 | 0 | 
_aГанхуяг, Г. _eшүүмжлэгч _966630  | 
|
| 710 | 2 | 
_aАнагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль _eЭрхэлсэн байгууллага _935462  | 
|
| 856 | 
_zЦАХИМ ХУВИЛБАР УНШИХ _uhttps://forms.gle/GBQMqyiLBXRj5suw6  | 
||
| 856 | 
_zТОВЧ ХУРААНГУЙ ҮЗЭХ _uhttps://online.fliphtml5.com/lluzx/tacr/  | 
||
| 942 | 
_2ddc _cBT  | 
||
| 999 | 
_c35208 _d35208  | 
||