000 01791nam a22003497a 4500
003 OSt
005 20251117101955.0
008 251117b mp ||||| |||| 00| 0 mon d
022 _a99929-81-31-8
040 _aЭрүүл Мэндийн Шинжлэх ухааны төв номын сан
_bmon
_erda
082 _a610
_bА 466
100 0 _aАлимаа Т.
_eсудлаач
_965373
245 1 0 _aУламжлалт таван өнгийн идээний хэрэглээний байдалд хийсэн судалгаа //
264 _c2006.
_aУлаанбаатар,
300 _aхуудас 102-104.
440 _aЭрүүл Мэндийн Шинжлэх Ухаан :
_964496
_nМонгол улсын эрүүл мэндийн салбарын нийгэмлэг,холбоодын сэтгүүл
_v2006,(№4)
546 _aМонгол
_bкирилл
650 4 _964500
653 4 _aхүнс хоолны зохицуулалт
653 4 _aхэрэглээ
653 4 _aбүс нутаг
700 0 _aАлимаа Т.
_eсудлаач
_965501
700 0 _aАриунбилэг З.
_eсудлаач
_93457
700 0 _aДавгацэрэн Б.
_eсудлаач
_967406
700 0 _aБатжаргал Ж.
_eсудлаач
700 0 _aСэдэддулам С.
_eсудлаач
_98587
710 _aЭрүүл Мэндийн Шинжлэх Ухааны Их Сургууль
_964498
710 _aУламжлалт Анагаахын Сургууль
_967067
710 _aНийгмийн Эрүүл Мэндийн Сургууль
_eХоол судлалын төв
_966517
856 _uhttps://library.mnums.edu.mn/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34994
_zЭРҮҮЛ МЭНДИЙН ШИНЖЛЭХ УХААН 2006 (№4)
942 _2ddc
_cARTICLE
999 _c35766
_d35766