| 000 | 02583nam a22004217a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 003 | OSt | ||
| 005 | 20251209034606.0 | ||
| 008 | 251209b mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
| 040 |
_aMN_MNUMS _bMON _cMN_MNUMS _dMN_MNUMS _erda |
||
| 041 | _aMON | ||
| 082 |
_221 _a613.2 _bТ |
||
| 100 | 0 |
_aТуул Н. _eзохиогч _99728 |
|
| 245 |
_aХүнсний эрүүл ахуй, аюулгүй байдал: _b(Хүнсний аюулгүй байдал хичээлийн гарын авлага): Эрүүл ахуй, тархвар судлалч, нийгмийн эрүүл мэнд судлалч, эрүүл мэндийн хоол зүйчээр суралцаж буй оюутан, мэргэжилтнүүдэд зориулав _c/Зохиогч: Н. Туул, Д. Ням-Осор, Э. Эрдэнэчимэг; Хянасан Э. Эрдэнэчимэг. |
||
| 264 | 1 |
_aУлаанбаатар: _bСодон зураас хэвлэх үйлдвэр, _c2025. |
|
| 300 | _a280 хуудастай | ||
| 505 | _tГарчиг | ||
| 505 |
_t-- Нэг. Ерөнхий ойлголт _t-- Хоёр. Биологийн гаралтай хүнс бохирдуулагч _t-- Гурав. Химийн гаралтай хүнс бохирдуулагч _t-- Дөрөв. Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлага, эрүүл ахуйн шинжилгээний аргууд _t-- Тав. Хүнсний эрүүл ахуйн хяналт |
||
| 546 |
_aмонгол _b(Кирилл) |
||
| 650 | 4 | _aхүнсний эрүүл ахуй | |
| 650 | 4 |
_aшим тэжээл судлал _967719 |
|
| 650 | 4 |
_aхүнсний нэмэлт _967601 |
|
| 650 | 4 |
_aхоолны хордлого _967724 |
|
| 650 | 4 |
_aхүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт _967725 |
|
| 650 | 4 |
_aхүнс бохирдуулагч _967726 |
|
| 650 | 4 |
_aхоол үйлдвэрлэл _967727 |
|
| 650 | 4 |
_aсав баглаа боодол _967728 |
|
| 650 | 4 |
_aөнгө оруулагч _967729 |
|
| 650 | 4 |
_aөтгөрүүлэгч _967730 |
|
| 650 | 4 |
_aконсервант _967731 |
|
| 650 | 4 |
_aамт оруулагч _967732 |
|
| 650 | 4 |
_aхүнсний тосны чанар _967733 |
|
| 650 | 4 |
_aхоносон хоол _967734 |
|
| 650 | 4 | _aундны ус | |
| 700 |
_aНям-Осор Д. _eзохиогч |
||
| 700 |
_aЭрдэнэчимэг, Э. _eзохиогч, хянасан _966080 |
||
| 710 |
_aАнагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль _eЭрхэлсэн байгууллага _935462 |
||
| 942 |
_2ddc _cHBOOK |
||
| 999 |
_c35962 _d35962 |
||