000 02583nam a22004217a 4500
003 OSt
005 20251209034606.0
008 251209b mp ||||| |||| 00| 0 mon d
040 _aMN_MNUMS
_bMON
_cMN_MNUMS
_dMN_MNUMS
_erda
041 _aMON
082 _221
_a613.2
_bТ
100 0 _aТуул Н.
_eзохиогч
_99728
245 _aХүнсний эрүүл ахуй, аюулгүй байдал:
_b(Хүнсний аюулгүй байдал хичээлийн гарын авлага): Эрүүл ахуй, тархвар судлалч, нийгмийн эрүүл мэнд судлалч, эрүүл мэндийн хоол зүйчээр суралцаж буй оюутан, мэргэжилтнүүдэд зориулав
_c/Зохиогч: Н. Туул, Д. Ням-Осор, Э. Эрдэнэчимэг; Хянасан Э. Эрдэнэчимэг.
264 1 _aУлаанбаатар:
_bСодон зураас хэвлэх үйлдвэр,
_c2025.
300 _a280 хуудастай
505 _tГарчиг
505 _t-- Нэг. Ерөнхий ойлголт
_t-- Хоёр. Биологийн гаралтай хүнс бохирдуулагч
_t-- Гурав. Химийн гаралтай хүнс бохирдуулагч
_t-- Дөрөв. Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлага, эрүүл ахуйн шинжилгээний аргууд
_t-- Тав. Хүнсний эрүүл ахуйн хяналт
546 _aмонгол
_b(Кирилл)
650 4 _aхүнсний эрүүл ахуй
650 4 _aшим тэжээл судлал
_967719
650 4 _aхүнсний нэмэлт
_967601
650 4 _aхоолны хордлого
_967724
650 4 _aхүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт
_967725
650 4 _aхүнс бохирдуулагч
_967726
650 4 _aхоол үйлдвэрлэл
_967727
650 4 _aсав баглаа боодол
_967728
650 4 _aөнгө оруулагч
_967729
650 4 _aөтгөрүүлэгч
_967730
650 4 _aконсервант
_967731
650 4 _aамт оруулагч
_967732
650 4 _aхүнсний тосны чанар
_967733
650 4 _aхоносон хоол
_967734
650 4 _aундны ус
700 _aНям-Осор Д.
_eзохиогч
700 _aЭрдэнэчимэг, Э.
_eзохиогч, хянасан
_966080
710 _aАнагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль
_eЭрхэлсэн байгууллага
_935462
942 _2ddc
_cHBOOK
999 _c35962
_d35962