000 01977nam a22003017a 4500
003 OSt
005 20251209031625.0
008 251209b mp ||||| |||| 00| 0 mon d
040 _aMN_MNUMS
_bMON
_cMN_MNUMS
_dMN_MNUMS
_erda
041 _aMON
082 _221
_a613.2
_bТ
100 0 _aТуул Н.
_eзохиогч
_99728
245 _aХүрээлэн буй орчноос үүдэлтэй хүнс бохирдуулагч хортой нэгдлүүд:
_bХичээлийн гарын авлага 1-р бүлэг: Хоол хүнсний чиглэлээр суралцаж буй хүмүүст зориулав
_c/Зохиогч: Н. Туул; Хянасан Э. Эрдэнэчимэг.
264 1 _aУлаанбаатар:
_bЭрхэс хэвлэх үйлдвэр,
_c2022.
300 _a124 хуудастай
505 _tГарчиг
505 _t-- Хүрээлэн буй орчноос үүдэлтэй хүнс бохирдуулагч бодисууд
_t-- Удаан задардаг хорт бодисууд
_t-- Удаан задардаг органик бохирдуулагч
_t-- Хүнд металлаар хүнс бохирдох нь
_t-- Хүнд металлын хорын нөлөө
_t-- Пестицидийн хүнсэн дэх тархалт
_t-- Полицагирагт ароматик нүүрсустөрөгчид
_t-- Полихлорт бифенил
_t-- Диоксинууд
546 _aмонгол
_b(Кирилл)
650 4 _aхүнсний эрүүл ахуй
650 4 _aхүнсний бохирдол
_967719
650 4 _aхүнд металл
650 4 _aпестицид
_950242
650 4 _aхүнцэл
_967721
650 4 _aинсектицид
_967722
700 _aЭрдэнэчимэг, Э.
_eхянасан
_966080
710 _aАнагаахын Шинжлэх Ухааны Үндэсний Их Сургууль
_eЭрхэлсэн байгууллага
_935462
942 _2ddc
_cHBOOK
999 _c35963
_d35963