Хүнсний хими II : Хүнсний аюулгүй байдлын хими : ШУТИС байгуулагдсаны 65 жилийн ойд зориулав
664.02
Х-83 Хүнсний хими II : Хүнсний аюулгүй байдлын хими : ШУТИС байгуулагдсаны 65 жилийн ойд зориулав /Зохиогч: Ш. Жадамбаа, Ч. Ишханд, Д. Соёл; Хянан тохиолдуулсан: Бадрахын Дэнсмаа. - 318 хуудастай. - Хоол хүнс, биохими судлал хоорондын ялгаа --
Хүнс тэжээлийн болон бүтээгдэхүүний үнэт чанар --
Өөх тос (липид), уураг исэлдэх механизм, эдгээрт нөлөөлөх хүчин зүйлийн тухай ерөнхий ойлголт --
Технологийн боловсруулалтын явцад хүнсний бүтээгдэхүүний үндсэн бүрэлдэхүүнд гарах химийн өөрчлөлт--
Хүнсийг хадгалахад гардаг хими, биохимийн процесс --
липидийн хэт исэлдэлт
монгол кирилл
978-9919-0-4093-2
, хүнсний хими, хүнсний эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал
Х-83 Хүнсний хими II : Хүнсний аюулгүй байдлын хими : ШУТИС байгуулагдсаны 65 жилийн ойд зориулав /Зохиогч: Ш. Жадамбаа, Ч. Ишханд, Д. Соёл; Хянан тохиолдуулсан: Бадрахын Дэнсмаа. - 318 хуудастай. - Хоол хүнс, биохими судлал хоорондын ялгаа --
Хүнс тэжээлийн болон бүтээгдэхүүний үнэт чанар --
Өөх тос (липид), уураг исэлдэх механизм, эдгээрт нөлөөлөх хүчин зүйлийн тухай ерөнхий ойлголт --
Технологийн боловсруулалтын явцад хүнсний бүтээгдэхүүний үндсэн бүрэлдэхүүнд гарах химийн өөрчлөлт--
Хүнсийг хадгалахад гардаг хими, биохимийн процесс --
липидийн хэт исэлдэлт
монгол кирилл
978-9919-0-4093-2
, хүнсний хими, хүнсний эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал