Хүнсний хими II : Хүнсний аюулгүй байдлын хими : (Record no. 35184)
[ view plain ]
| 000 -LEADER | |
|---|---|
| fixed length control field | 02211nam a22002777a 4500 |
| 003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
| control field | OSt |
| 005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
| control field | 20251022055639.0 |
| 008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
| fixed length control field | 251022b mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
| 020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
| International Standard Book Number | 978-9919-0-4093-2 |
| Qualifying information | (зөөлөн хавтастай) |
| 040 ## - CATALOGING SOURCE | |
| Original cataloging agency | Анагаах ухааны төв номын сан |
| Language of cataloging | mon |
| Description conventions | rda |
| 082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
| Edition number | 21 |
| Classification number | 664.02 |
| Item number | Х-83 |
| 245 ## - TITLE STATEMENT | |
| Title | Хүнсний хими II : Хүнсний аюулгүй байдлын хими : |
| Remainder of title | ШУТИС байгуулагдсаны 65 жилийн ойд зориулав |
| Statement of responsibility, etc. | /Зохиогч: Ш. Жадамбаа, Ч. Ишханд, Д. Соёл; Хянан тохиолдуулсан: Бадрахын Дэнсмаа. |
| 264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE | |
| Place of production, publication, distribution, manufacture | Улаанбаатар, |
| Name of producer, publisher, distributor, manufacturer | Алмаз пресс, |
| Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice | 2024. |
| 300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
| Extent | 318 хуудастай. |
| 505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE | |
| Title | Хоол хүнс, биохими судлал хоорондын ялгаа --<br/>Хүнс тэжээлийн болон бүтээгдэхүүний үнэт чанар -- <br/>Өөх тос (липид), уураг исэлдэх механизм, эдгээрт нөлөөлөх хүчин зүйлийн тухай ерөнхий ойлголт -- <br/>Технологийн боловсруулалтын явцад хүнсний бүтээгдэхүүний үндсэн бүрэлдэхүүнд гарах химийн өөрчлөлт-- <br/>Хүнсийг хадгалахад гардаг хими, биохимийн процесс -- <br/>липидийн хэт исэлдэлт |
| 546 ## - LANGUAGE NOTE | |
| Хэл | монгол |
| Information code or alphabet | кирилл |
| 650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
| General subdivision | хүнсний хими |
| 9 (RLIN) | 16495 |
| General subdivision | хүнсний эрүүл ахуй |
| General subdivision | хүнсний аюулгүй байдал |
| 9 (RLIN) | 63449 |
| 700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
| Personal name | Жадамбаа, Ш. |
| Relator term | зохиогч |
| 9 (RLIN) | 66710 |
| Personal name | Ишханд, Ч. |
| Relator term | зохиогч |
| 9 (RLIN) | 66711 |
| Personal name | Соёл, Д. |
| Relator term | зохиогч |
| 9 (RLIN) | 66712 |
| Personal name | Дэнсмаа, Бадрахын |
| Relator term | хянан тохиолдуулсан |
| 9 (RLIN) | 66713 |
| 710 ## - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME | |
| Corporate name or jurisdiction name as entry element | Хөдөлмөрийн Гавъяаны Улаан Тугийн Одонт Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль |
| Subordinate unit | Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургууль |
| 9 (RLIN) | 66714 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Source of classification or shelving scheme | Dewey Decimal Classification |
| Koha item type | Ном |
| Date last seen | Inventory number | Total Checkouts | Full call number | Barcode | Price effective from | Koha item type | Lost status | Source of classification or shelving scheme | Damaged status | Not for loan | Withdrawn status | Home library | Current library | Shelving location | Date acquired | Cost, normal purchase price |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 10/22/2025 | 29770 | 664.02 Х-83 | ATNS-GN04015 | 10/22/2025 | Ном | Dewey Decimal Classification | Эрдэм шинжилгээний номын сан | Эрдэм шинжилгээний номын сан | Сурах бичгийн фонд №2 | 10/22/2025 | 3000.00 | |||||
| 10/22/2025 | 29769 | 664.02 Х-83 | ATNS-GN04006 | 10/22/2025 | Ном | Dewey Decimal Classification | Эрдэм шинжилгээний номын сан | Эрдэм шинжилгээний номын сан | Сурах бичгийн фонд №2 | 10/22/2025 | 3000.00 |