MNUMS Logo

Library of MNUMS

Хүнсний хими II : Хүнсний аюулгүй байдлын хими : (Record no. 35184)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02211nam a22002777a 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20251022055639.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 251022b mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-9919-0-4093-2
Qualifying information (зөөлөн хавтастай)
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency Анагаах ухааны төв номын сан
Language of cataloging mon
Description conventions rda
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Edition number 21
Classification number 664.02
Item number Х-83
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Хүнсний хими II : Хүнсний аюулгүй байдлын хими :
Remainder of title ШУТИС байгуулагдсаны 65 жилийн ойд зориулав
Statement of responsibility, etc. /Зохиогч: Ш. Жадамбаа, Ч. Ишханд, Д. Соёл; Хянан тохиолдуулсан: Бадрахын Дэнсмаа.
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Улаанбаатар,
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Алмаз пресс,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2024.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 318 хуудастай.
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Title Хоол хүнс, биохими судлал хоорондын ялгаа --<br/>Хүнс тэжээлийн болон бүтээгдэхүүний үнэт чанар -- <br/>Өөх тос (липид), уураг исэлдэх механизм, эдгээрт нөлөөлөх хүчин зүйлийн тухай ерөнхий ойлголт -- <br/>Технологийн боловсруулалтын явцад хүнсний бүтээгдэхүүний үндсэн бүрэлдэхүүнд гарах химийн өөрчлөлт-- <br/>Хүнсийг хадгалахад гардаг хими, биохимийн процесс -- <br/>липидийн хэт исэлдэлт
546 ## - LANGUAGE NOTE
Хэл монгол
Information code or alphabet кирилл
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
General subdivision хүнсний хими
9 (RLIN) 16495
General subdivision хүнсний эрүүл ахуй
General subdivision хүнсний аюулгүй байдал
9 (RLIN) 63449
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Жадамбаа, Ш.
Relator term зохиогч
9 (RLIN) 66710
Personal name Ишханд, Ч.
Relator term зохиогч
9 (RLIN) 66711
Personal name Соёл, Д.
Relator term зохиогч
9 (RLIN) 66712
Personal name Дэнсмаа, Бадрахын
Relator term хянан тохиолдуулсан
9 (RLIN) 66713
710 ## - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element Хөдөлмөрийн Гавъяаны Улаан Тугийн Одонт Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль
Subordinate unit Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургууль
9 (RLIN) 66714
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type Ном
Holdings
Date last seen Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Price effective from Koha item type Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Withdrawn status Home library Current library Shelving location Date acquired Cost, normal purchase price
10/22/2025 29770   664.02 Х-83 ATNS-GN04015 10/22/2025 Ном   Dewey Decimal Classification       Эрдэм шинжилгээний номын сан Эрдэм шинжилгээний номын сан Сурах бичгийн фонд №2 10/22/2025 3000.00
10/22/2025 29769   664.02 Х-83 ATNS-GN04006 10/22/2025 Ном   Dewey Decimal Classification       Эрдэм шинжилгээний номын сан Эрдэм шинжилгээний номын сан Сурах бичгийн фонд №2 10/22/2025 3000.00